Leidingcompensatoren

Compensatoren of expansiestukken zijn onmisbaar voor het opvangen van trillingen, ongewenst geluid, uitzettingen en krimp en daardoor spanningen in het leidingwerk. Polson levert een uitgebreid programma leiding compensatoren en kan u hierbij – gericht op de toepassing en specifieke omstandigheden – het juiste expansiestuk (compensator) adviseren. Expansiestukken en compensatoren worden onder meer toegepast in centrales en diverse industrieën zoals de scheepsbouw, chemie, utiliteitsbouw en de leidingindustrie.

Rubber compensatoren

Rubber expansiestukken worden in verschillende kwaliteiten vooral toegepast bij vloeistoffen. De diameters van de compensatoren variëren van 32 t/m 600 mm en zijn in verschillende inbouwlengtes verkrijgbaar. De flenzen voldoen aan DIN PN 10/16 of ANSI 150 LBS.

Metaal compensatoren

RVS-expansiestukken worden onder meer geleverd voor uitlaatgassen of hogedruksystemen en bij temperaturen tot  
600 °C. Deze metaal compensatoren of metaal expansiestukken worden, in diameters van 20 t/m 3000 mm, met of zonder binnenpijp geleverd en met flenzen volgens de klantspecificatie.

Siliconen balgen

Ook siliconenbalgen en teflonbalgen zorgen voor een flexibele leidingverbinding. Deze kunnen simpel en snel in het leidingwerk worden geïnstalleerd. Kijk voor meer informatie over onze balgen op de productpagina van siliconen balgen.

Ketelweg 41 3356 LD Papendrecht
work Tel: 078 699 14 14
Contact ons direct!

Neem contact met mij op


Copyright © Polson Rubber 2019 | Design & development by JP Result