Slangkoppelingen & Toebehoren

De slangkoppeling bepaald de bedrijfszekerheid van een flexibele verbinding. Daarom is een vakkundig advies bij de keuze ervan zeker op zijn plaats. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen en kiezen van de geschikte materialen, montagemogelijkheden en soorten van slangkoppelingen en toebehoren.

Het basisprogramma van Polson bevat namelijk een uitgebreid pakket koppelingen en bevestigingsmogelijkheden. Slecht een deel van ons slangkoppelingen en toebehoren assortiment is hieronder weergegeven. De slangkoppelingen zijn vrijwel altijd op voorraad leverbaar. Onze adviseurs zijn in staat u vakkundig te adviseren welke slangkoppeling bij welke slang en toepassing hoort.

Naast de levering van ons assortiment slangkoppelingen en toebehoren worden in onze werkplaats de slangkoppelingen volgens klantspecificatie op de slang gemonteerd.. Voor elke diameter en lengte hebben wij de juiste slangkoppeling tot onze beschikking. Dankzij onze eigen productiemogelijkheden en ruime voorraden kunnen wij koppelingen en overige appendages altijd snel leveren.

Heeft u vragen over onze slangkoppeling mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Copyright © Polson Rubber 2019 | Design & development by JP Result