Pakkingen & Afdichtingen

Polson is gespecialiseerd in pakkingen en afdichtingen. Afdichtingen of pakkingen zijn producten die worden gebruikt om een ruimte op te vullen om het naar buiten of naar binnen dringen (lekken) van vloeistoffen of gassen te voorkomen. De afdichting bestaat hiervoor uit een materiaalsoort welke gemakkelijker vervormt dan de delen die afgedicht moeten worden, zodat het bij vastklemmen de gewenste afdichting geeft. Afhankelijk van de toepassing wordt de afdichting van bijvoorbeeld rubber, vezelplaat of kunststof gemaakt.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment voor deze afdichtingen, zoals rubberpakkingen, vezelplaatpakkingen, uitlaatpakking, etc. Met onze pakket aan pakkingmaterialen en onze eigen productiefaciliteiten in Alblasserdam kan Polson altijd snel en flexibel reageren op vragen vanuit de markt.

Met behulp van onze CNC snijmachine zijn we in staat om elk gewenste afdichting uit de pakkingmaterialen te snijden. Hierdoor zijn alle vormen en maten pakkingen en afdichtingen beschikbaar. In een razend tempo wordt elke vorm en afmeting moeiteloos van uw tekening of model afdichting nagemaakt.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden betreffende pakkingen en afdichtingen? Neem dan gerust contact met onze verkoopafdeling op. Onze experts zijn u graag van dienst.

Copyright © Polson Rubber 2019 | Design & development by JP Result